Ce se întâmplă când dezactivați / ștergeți contul Snapchat?

24 opțiune cum să ștergeți

E-mail Snapchat este o aplicație americană de mesagerie multimedia dezvoltată de Snap Inc. Una dintre principalele caracteristici ale Snapchat este că imaginile și mesajele sunt de obicei disponibile doar pentru o perioadă scurtă de timp înainte de a deveni inaccesibile destinatarilor lor.

Deci, haideți să vedem cum puteți șterge definitiv contul Snapchat! De asemenea, cum puteți dezactiva contul Snapchat, precum și reactiva contul Snapchat! Indiferent dacă ștergeți Snapchat în favoarea Instagram Stories, pentru că urăști funcția Snap Map sau pur și simplu pentru că nu vă place, durează doar câteva minute pentru a vă șterge sau dezactiva contul.

Ștergerea contului dvs. Snapchat necesită conectarea la versiunea desktop a platformei de socializare. Contul dvs. Snapchat nu va fi șters imediat - după ce parcurgeți toți pașii, acesta va fi dezactivat timp de 30 de zile. În acest timp, veți putea să vă reactivați contul. După aceea, va fi șters definitiv.

Politica de cookies

Metoda 1-Cum să vă dezactivați contul Snapchat? Puteți utiliza chiar Safari pe iPhone sau iPad. Introduceți numele de utilizator și parola Snapchat. Bifați caseta care confirmă faptul că nu sunteți un robot.

Acest conținut și aceste informații de ajutor Experiența generală cu centrul de ajutor Următorul Crowdsource Ștergeți imaginile Imaginile pe care le-ați încărcat în Crowdsource există în cel puțin două locuri: pe serverele Crowdsource și pe dispozitivul dvs. Din acest motiv, puteți șterge imaginile de pe dispozitiv pentru a economisi spațiu fără a afecta imaginile Crowdsource. Atingeți fotografia pe care doriți să o eliminați, apoi atingeți Ștergeți.

Faceţi clic pe Trimite. Reintroduceți numele de utilizator și parola pe pagina următoare. Faceţi clic pe A continua.

Concluzie Opțiunea 1 - Ștergeți Pages PDF online Instrumentele online au devenit treptat mainstream și încep să înlocuiască programele desktop tradiționale.

Și da, sa făcut! Snapchat va fi dezactivat. Ce se întâmplă după dezactivare? Prietenii dvs. De asemenea, veți primi un e-mail la adresa dvs.

Metoda - 2 Cum să vă ștergeți contul Snapchat metoda 2 Deschideți browserul și mergeți la  Snapchat. Urmați aceiași pași ca metoda 1. Cum să vă reactivați contul Snapchat Dacă ați avut alte gânduri despre ștergerea prezenței dvs. Snapchat, vă puteți reactiva contul într-o clipită.

Deschideți Snapchat pe iPhone sau iPad.

24 opțiune cum să ștergeți

Autentificare cu vechiul dvs. Robinet Da când Snapchat vă întreabă dacă doriți să vă reactivați contul. Snapchat vă va trimite un e-mail când contul dvs.

Cum vă putem fi de ajutor?

Când a fost, Logare la aplicația Snapchat. Ștergerea permanentă a Snapchat Există o diferență între dezactivarea contului pentru o perioadă și ștergerea contului definitiv.

  1. Câștiguri bune în bitcoin
  2. Ștergeți imaginile - Crowdsource Ajutor

Trebuie să : Urmați pașii de dezactivare, apoi așteptați 30 de zile. După această perioadă de 30 de zile, contul dvs. Amintiți-vă opțiuni strategii fără risc că odată ce acest lucru se întâmplă, 24 opțiune cum să ștergeți mai există întoarcere. Ce văd prietenii când ștergeți Snapchat? Atata timp cat tu de fapt șterge contul, și nu doar aplicația, contul să nu mai apare pe Prietenii lui" Snapchat lista de contacte și ei nu va putea trimite snapchats să-l.

Puteți afla dacă cineva și-a șters Snapchat-ul? Șterge Snapchat conturile inactive? Probabil, dacă este cont rămășițe inactiv pentru o perioadă lungă de timp, Snapchat voi șterge il cont. Cu toate acestea, dacă vă așteptați că nimeni nu va încerca să vă acceseze cont, Aveți posibilitatea să do nimic și mai devreme sau mai târziu Snapchat probabil te va dezactiva cont   șterge orice informații asociate acestuia.

24 opțiune cum să ștergeți

Puteți dezactiva Snapchat? Snapchat, ca orice altă aplicație de social media, are setări foarte specifice, intrinseci, de cont și de confidențialitate, care ajută la diferite cerințe ale utilizatorilor.

24 opțiune cum să ștergeți

Deci, din punct de vedere tehnic, da, vă puteți dezactiva contul Snapchat. Cu toate acestea, nu este la fel de simplu și vine cu o perioadă limitată de timp. Care 24 opțiune cum să ștergeți diferența dintre ștergerea și dezactivarea unui cont?

24 opțiune cum să ștergeți

Ștergerea unui cont este actul de a vă închide definitiv contul. Întrucât dezactivarea unui cont implică eliminarea acestuia din vizibilitate până când contul este reînviat de către utilizatorul său. Fiecare platformă de socializare stipulează un anumit interval de timp în care contul poate fi reînviat.

24 opțiune cum să ștergeți

În această perioadă, conexiunile utilizatorului nu vor putea vizualiza profilul utilizatorului. De fapt, utilizați opțiunea de ștergere pentru a vă dezactiva contul, dar numai după ce au trecut 30 de zile, contul dvs. Cum să vă dezactivați contul Snapchat Pentru a vă dezactiva contul Snapchat, va trebui să vă conectați la contul dvs. Snapchat nu oferă opțiunea de dezactivare în aplicația mobilă.

Accesați portalul web Snapchat și introduceți datele de conectare.

Notă: este posibil ca activitățile similare să nu fie grupate împreună. Pe telefonul sau tableta Android, deschideți aplicația Setări a dispozitivului Google În partea de sus, atingeți Date și personalizare. Găsiți grupul de activități pe care doriți să îl ștergeți. Puteți să găsiți grupul în mai multe moduri: răsfoiți în funcție de zi. În partea de sus a paginii, atingeți Filtrați după dată și produs.

Selectați acea opțiune. Poveștile, amintirile, chat-urile, instantaneele și profilul dvs. Datele dvs. Ei bine, în timp ce contul se află sub perioada de grație de 30 de zile, nimic nu este șters.

Ştergerea fotografiilor

Dar odată ce contul este șters definitiv, contul dvs. Cu toate acestea, Snapchat poate păstra în continuare unele date despre dvs. De exemplu, orice achiziții făcute de dvs.

Îți poți reactiva contul Snapchat dezactivat? Dar, Snapchat vă oferă opțiunea de a vă revigora contul, în termen de 30 de zile de la ștergerea acestuia. După perioada de 30 de zile, vă veți pierde definitiv contul și va trebui să creați unul nou. Cum să prelungiți limita de 30 de zile Ei bine, nu există o modalitate oficială de a face acest lucru. Se pare că nu există nicio limită de câte ori vă puteți șterge contul pentru a-l pune în perioada de grație.

Concluzie Snapchat a parcurs un drum lung de la lansarea sa îndar nu este pentru toată lumea. Dacă v-ați săturat de impermanența aplicației și doriți să treceți la ceva mai durabil, ștergerea și dezactivarea contului dvs.

24 opțiune cum să ștergeți

Snapchat nu este dificil de făcut. Dacă aveți orice întrebare, nu ezitați să ne contactați. Comentează în căsuță, suntem aici pentru a te ajuta! Apreciați, partajați și abonați-vă.